BIO perník
12. 4. 2009
Na perník budete potřebovat:
- 2 hrnky polohrubé BIO mouky
- 1 hrnek hladké BIO mouky
- 1,5 hrnku třtinového cukru (lze i jiný nebo i menší množství)
- 1/2 kypřícího prášku do pečiva (např. vinný kámen Pural - bezfosfátový přírodní kypřící prášek)
- 1 prášek do perníku (případně BIO perníkové koření)
- 1-2 lžíce BIO kakaa
- 2 BIO vejce
- 2 hrnky BIO mléka
- 1/2 hrnku oleje
Pečeme zvolna 40-45 minut (teplota cca 180-200 podle typu trouby).
Poznámka: všechny suroviny lze sehnat např. na www.bioobchod.cz. Pokud některou nemáte, experimentujte s jinými :-)
- 2 hrnky polohrubé BIO mouky
- 1 hrnek hladké BIO mouky
- 1,5 hrnku třtinového cukru (lze i jiný nebo i menší množství)
- 1/2 kypřícího prášku do pečiva (např. vinný kámen Pural - bezfosfátový přírodní kypřící prášek)
- 1 prášek do perníku (případně BIO perníkové koření)
- 1-2 lžíce BIO kakaa
- 2 BIO vejce
- 2 hrnky BIO mléka
- 1/2 hrnku oleje
Pečeme zvolna 40-45 minut (teplota cca 180-200 podle typu trouby).
Poznámka: všechny suroviny lze sehnat např. na www.bioobchod.cz. Pokud některou nemáte, experimentujte s jinými :-)
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář